Camping en Strandbad "De Klaverkampen"

Camping De klaverkampen (free wifi) is een gezellig park van ongeveer zeven hectare met uitgebreide en moderne faciliteiten. Onze camping ligt in een bosrijke omgeving, te Havelte in het mooie en rustieke Drenthe, waar rust maar vooral ook gezelligheid de boventoon voert.

Wij zijn lid van de Recron.

Camping de Klaverkampen te Havelte Op camping de Kalverkampen hebben wij zowel lekkere "beschutte" plaatsen als super "zonnige" plaatsen aan u de keuze hoe uw verblijf er bij ons gaat uitzien (zie de foto pagina).
Uniek aan onze camping is onder andere, dat wij beschikken over een eigen strandje waar de kinderen lekker kunnen spartelen maar waar ook u heerlijk kunt afkoelen.

Tijdens het hoogseizoen hebben wij een recreatieteam om samen met de kinderen er een feest van te maken.
Vraag eens aan een iemand die al een verblijf, op onze camping te Havelte, heeft doorgebracht op onze camping en hij/zij zal steevast zeggen dat de keuze weer op de Klaverkampen valt vanwege: de sfeer, de plek, en de ligging en hij zal altijd het strandbad noemen.

Ook dit kan voor u werkelijkheid worden, dus hopen we u snel op onze camping in het Drentse Havelte te mogen begroeten.
Sinds 2006 hebben wij een volledig vernieuwde receptie annex recreatieruimte.
Tegenwoordig wil iedereen ook op de camping lekker internetten, maar dit is nog lang niet op alle campings in Nederland mogelijk. Camping de Klaverkampen is zelfs een camping met gratis wifi. Ons gehele kampeerterrein is voorzien van draadloos internet. Dit betekent dat u overal waar u maar bent op de camping van de gratis wifi gebruik kunt maken. Met uw eigen telefoon, tablet of laptop kunt u heerlijk in het zonnetje alle sociale media en het nieuws van de dag volgen. Wifi op de gehele camping
Graag tot ziens op Camping De Klaverkampen!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Camping De Klaverkampen, Slagdijk 2, 7971 RL  Havelte  (Drenthe) Tel:. 0521-341415

Copyright © 2012. All Rights Reserved.